Hej och varmt välkommen till vår nya hemsida! Vi vet att det ser lite annorlunda ut – och tänkte förklara varför!

I november 2018 öppnade vi Magasinet Café och Bistro som en förlängning och ett komplement till inredningsbutiken. Det blev succé från start och responsen från er kunder har varit helt otrolig – det är vi så tacksamma för! Däremot har Magasinet inte fått ta så stor plats på hemsidan, men det är det dags för nu! Här kan du kolla vad som händer i både caféet och butiken, spana på menyn, beställa företagsfika och kontakta oss för att boka lokalen.

Men webbshopen då? Den kommer finnas kvar, men i lite mindre storlek. Så småningom dyker ett helt gäng utvalda varumärken och leverantörer upp även på denna sida!

Lite mer än ett café, lite mer än en inredningsbutik!

På en innergård i centrala Östersund hittar du Hamngatan 12! Inne hos oss kan du äta en energifylld lunch, njuta av hembakat fika och en kopp kaffe eller handla senaste trenderna inom inredning i vår butik. Vi är en riktigt härlig kombo helt enkelt – här finns något för alla!

I inredningsbutiken finns ett stort utbud av klassiska varumärken som ERNST och Mateus, tillsammans med trendiga nyheter, smycken, damkläder och mycket mer. Självklart har barnen en egen hörna där både barnkläder från Villervalla och SQRTN Company hänger tillsammans med underbara ullfiltar från Klippan och leksaker. Ett noga utvalt sortiment där du hittar något till alla tillfällen!